395386652_297389616569298_5883355781180829843_n

Иван Дашев и екипът му дариха средства за медицинска техника, вместо за хонорари на известни артисти

С дарение за належаща медицинска апаратура приключи предизборната кампания на кандидата за кмет на Община Несебър Иван Дашев и неговия екип от бъдещи общински съветници.
“Днес имахме възможност да поканим тук много известни артисти. Не го направихме съвсем умишлено. Решихме да дарим сумата от хонорарите за кауза, която е важна за нашите съграждани. В момента на територията на общината хората няма къде да си направят панорамни дентални снимки. За тази цел се ходи до Бургас. Може да ви боли зъб, но ако трябва снимка няма как да ви обслужат в общината“, обясни Иван Дашев пред стотици местни хора.
“Затова всеки един от кандидатите в нашия отбор дари лични средства и събраната сума от 10 500 лв. ще дарим на Медицински център „Д-р Димитър Пеев“ в Слънчев бряг за закупуването на панорамен дентален рентгенов апарат“, обяви Иван Дашев.
За финала на кампанията дойдоха хора от всички краища на община Несебър за да подкрепят следващия кмет и екипа му.
“Днес за последно ни виждате качени тук на сцената. От утре ще сме долу при вас. Виждам много приятели. С други се срещнахме в десетките срещи, които направихме. Разговаряхме, слушах ви внимателно. Запомнил съм всичките ви идеи и споделени проблеми. Заедно с вас разширихме хоризонта на Несебър! Заедно с вас ще реализираме промяната!“, каза от сцената Иван Дашев.
Той и всички в листата на БСДД водиха градивна и позитивна кампания. Представиха на съгражданите си програма с ясни и конкретни цели и показаха, че знаят как да решат основните проблеми в красивата морска община.
Можете да подкрепите Иван Дашев и кандидатите за общински съветници с номер 5 в бюлетината.
Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *