768x432еижеуиеуижеуи

Полицай Петър Златинов от несебърското с. Гюльовца се нуждае от помощта ни

 

Полицай Петър Златинов от несебърското с. Гюльовца се грижеше да сме в безопасност, сега се нуждае от помощта ни

Той бе открит в безпомощно състояние след жесток побой на 1 март през нощта, оттогава се борят за живота му

Автор: Флагман.БГ

Предстоят му много и скъпоструващи операции в България и чужбина

Да помогнем на Петър Стоянов Златинов на 24 г. от несебърското с. Гюльовца, който е служител в „Криминална полиция“ на Първо РУ на СДВР-разузнавач пета степен, апелират негови познати в социалните мрежи.

Срещу Петър е извършено нападение на 1 март, като му е нанесен жесток побой. Припомняме, че спречкването е станало през нощта, а сутринта униформеният е намерен в тежко състояние. От МВР тогава потвърдиха, че се изясняват обстоятелствата около инцидента.

„Травмите, които е получил, са многобройни, тежки и основно по главата. Фрактура на челна кост, травматичен хематом и мозъчен оток. Фрактура на лява орбита, увредено ляво око – вече не вижда с него, фрактура на синуси, челюст и разцепване на небцето. Лекарите от клиниката по неврохирургия към УМБАЛ ,,Света Анна“ се борят десет дни за живота му и успяват да го спасят. Следва преместване в клиниката по лицево-челюстна хирургия“, съобщиха хората от Несебър и родното му село, които го познават.


„Сега му предстоят много и скъпоструващи операции в България и чужбина. Ще се прави операция на черепа, за да се постави имплант на мястото на липсващата кост, тъй като са отстранявани частици от мозъчната тъкан. Също така операция на ляво око за възстановяване на зрението. Синуси, ноздри, долна челюст и небце също подлежат на интервенции.

Петър е изключително скромен, възпитан, честен и отдаден на професията си, за която мечтае от дете! Завършва средното си образование през 2018г. в гр. Несебър – СУ,,Любен Каравелов“ с отлична диплома. През 2022 г.завършва Академия на МВР отново с отличие. От една година и седем месеца е служител в Първо РУ на СДВР. Нека всички заедно помогнем на Петър да се възстанови от тежките травми, за да води нормален живот и да продължи да сбъдва мечтите си!

Всяка помощ е от огромно значение за здравето на момчето!“, призовава Кремена Краева от Шофьори – Несебър.

Личната му банкова сметка:

Титуляр: Петър Стоянов Златинов

BG13UBBS80021073288340

Банка ОББ

Револют: @silvan77af

https://revolut.me/silvan77af

и през този линк можете директно с карта

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *