dhtrhrtyhtyhryh

163 секунди заседава Общинския съвет в Несебър !

По точка една и единствена

В Несебър с допълнителна парична вноска от 500 000 лв                                           

Въпреки тежката и сложна метеорологична обстановка 2/3 от съветниците гласуваха поименно за 163 секунди.                                                                                                                                                 

В присъствието на изпълняващия длъжността кмета на Община Несебър Виктор Борисов на  заседание на председателя на Общинския съвет Румен Кулев  бе представена докладна записка вх.№ 007/05.01.2017  от Сотир Наумов – управител на „Общински плажове Несебър“ – ЕООД, за допълнителна парична вноска от Община Несебър за дейността на „Общински плажове Несебър“ ЕООД-Несебър.

С единодушно решение 14 общински съветници гласуваха за временно финансови средства за допълнителна парична вноска в размер на 500 000 лв за обезпечаване участието на Дружеството в производство за отдаване под наем на морски плаж „Несебър – юг”- гр.Несебър и последващи дейности, със срок на връщане 12 месеца от датата на предоставяне. При забава Дружеството дължи връщането на средствата, ведно със законовата лихва.

Общинският съвет – Несебър дава съгласие за участие на Дружеството в търг с тайно наддаване за отдаване под наем на обект – изключителна държавна собственост, представляващ морски плаж „Несебър юг” за срок от 5 год., с начална тръжна цена 140 136.68 лв,без ДДС обявен от Министъра на туризма на 28.12.2016Внасянето на „Общински плажове Несебър” ЕООД е искане на депозит за  участие в търга в размер на 98 095.68 лв по банковата сметка на Министерство на туризма, посочена в Заповедта за откриване на търга.

Със заповед №Т-РД-16-342/28.12.2016 на министъра на туризма търгът ще се проведе на 16.01.2017 от 10 ч. в сградата на Министерството на туризма.

                                                                                                       Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *