imagesооя

Уникалните продукти на Корал клуб са и в Несебър,регистрирайте се!

 

 

Направете си новогодишен  подарък за вас,за вашите близки и приятели с продуктите на Корал клуб!

 

За да станете членове на клуба и да ползвате продуктите му с 20 % отстъпка,редовни промоции и други интересни възможности за амбициозни и интелигентни хора,позвънете за подробности  на тел.: 0898 34 99 10-предложението е за всички читатели на сайта „Несебър нюз” във връзка с неговата 19-годишнина !

ЗА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ В КОРАЛ КЛУБ:

https://bg.coral-club.com/registration/?REF_CODE=046893572626

В  чужбина сме известни още като „Коралов клуб”, „Коралов свят”, „Страна на коралите”. Но за нас нашият клуб е голямо, многонационално и много приятелско „Кораловско семейство”.

Ние бяхме едни от първите в света, които се занимаваха с въпроси за подобряване на качеството на водата и предложихме продукта Coral-Mine на целия свят. Днес той е популярен и се продава в 37 страни.

Нашето продуктово портфолио включва повече от 200 продукта за здравословен начин на живот – всичко, което съставя вашия начин на живот – здраве, красота, дом. Лайфстайлът е култура с ново качество на живот и за да се вкорени, той трябва да присъства дълго и постоянно в обществото.

Това е специален начин на живот, който искате да споделите с любимите си хора. Искаме хората да си поставят цели за себе си и да направят свой собствен избор в полза на интересно занимание, чист дом, дълги години красота и здравословен живот.

Имаме готови решения за това: да подкрепим организма, пълноценно клетъчно хранене, укрепване на имунитета, здравето на сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за комплексна детоксикация на тялото и загуба на тегло с помощта на биологично активни хранителни добавки (БАД).

В концепцията на Lifestyle Coral Club ще намерите отговори на много въпроси.

 

ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВИМ САМО НЯКОЛКО  ОТ ПРОДУКТИТЕ НА КЛУБА,В САЙТА НА КОЙТО СЕ ОБЯВЯВАТ И ПОСТОЯННИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ НАМАЛЕНИЯ ЗА УНИКАЛНИТЕ ПРОДУКТИ:

IMG_20230224_095117

 

 

……………………………………………………………………………………….

За водата и Корал-Майн

 

coral-mine_600x600Около 70 % от нашето тяло е вода. Може би повечето от вас знаят този факт, но замисляли сте се някога какво означава той. Ако цели 70 % от организма ни е вода, значи тя е важен фактор за това нашето тяло да функционира нормално – т.е. да е здраво. Водата в организма е необходима, за да протичат химичните реакции – процесите на храносмилане и усвояване на храната, на изнасяне от клетките на отпадните продукти от обмяната на веществата, на регулирането на телесната температура. За тази цел тялото се нуждае от минимум 1.5 л вода на ден.

 

Ето някои симптоми, синдроми и заболявания, вследствие на продължително обезводняване: — Симптоми: главоболие, суха кожа, сухи коси, сухота в устата, чупливи нокти, хрущене в ставите, запек, пясък в бъбреците, пясък в жлъчката и др.; — Синдроми: алергии, интоксикация, гъста кръв, киселини в стомаха и др.; — Заболявания: захарен диабет, камъни в бъбреците и жлъчката, наднормено тегло, остеохондроза, болести на сърцето, катаракта, болест на Алцхаймер, заболявания на черния дроб и задстомашната жлеза, бронхиална астма, депресия, деменция и др.

 

Много хора се заблуждават, че като приемат най-различни течности – сокове, чайове, безалкохолни напитки и др. – всъщност пият вода. Истината е, че нито чаят, нито плодовите сокове, още по-малко безалкохолните напитки или кафето, могат да заместят водата и да изпълнят нейните функции в тялото. Само водата е вода. (Опитайте да измиете съдовете си с натурален сок или лимонада. Не става. Клетката също не може да се почисти от отпадните вещества с друго, освен с вода.) Всъщност водата е единствената ни защита срещу некачествената и вредна храна.

 

Преди няколко десетилетия една уникална вода от другия край на планетата привлякла вниманието на учените. Когато през 70-те години на миналия век съставителите на книгата на рекордите на Гинес потърсили най-стария човек на Земята, те го открили на японския остров Токуносима, близо до остров Окинава. Освен това те установили, че на острова живеят още много дълголетници в отлично физическо здраве и много заболявания, характерни за възрастните хора по целия свят, били непознати за местното население. Изследванията показали, че това, което отличава жителите на този район на Япония, е водата, която те употребяват. Причината за нейните уникални качества се криела във факта, че тя има досег с корала, от който е изграден острова и който се среща само в тази част на света.

 

Няколко години по-късно японското правителство дало разрешение за добиване на коралов пясък от този район и благодарение на това днес много хора по света могат да употребяват вода с качествата на водата от района на остров Окинава. В България кораловият пясък носи названието Корал-Майн и е представен на пазара у нас и в Европа от компания Coral Club International.

Един от най-дейните изследователи на водата е и д-р Олга Бутакова, която работи в тясно сътрудничество с професор Емото и освен това е един от най-популярните и опитни учени в Coral Club International, главен лекар на „Академия на здравето” към компанията. Ежедневната употреба на “Корал Майн” помага за: — Достигане оптимални стойности на pH на кръвта; — Понижава риска от заболявания на сърдечносъдовата и храносмилателната система; — Насища кръвта с кислород; — Нормализира нивото на кръвната захар и кръвното налягане; — Пречиства бъбреците и храносмилателната система; — Предотвратява появата на артрити, повишава еластичността на мускулите и ставите; — Възстановява нормалната структура на костната и хрущялната тъкан; — Снабдява организма с активен йонизиран калций.

Чрез използването на Корал-Майн са постигнати уникални резултати в лечението на: · остеопения, · остеопороза, · артрит, · ревматизъм, · повишено кръвно налягане, · заболявания на стомашно-чревния тракт, · заболявания на бъбреците, · заболявания на сърцето, · заболявания на черния дроб, · кожни заболявания, · вирусни заболявания, · автоимунни заболявания. За кого е подходящ Корал-Майн и има ли противопоказания? При употребата на Корал-Майн няма опасност от предозиране и няма противопоказания. Подходящ е за хора от всички възрасти, изключително добре повлиява здравето на децата.

 

Колко дълго трябва да пия Корал-Майн? Въпросът колко дълго трябва да се употребява Корал-Майн е идентичен на въпроса колко дълго трябва да се пие качествена вода. Отговорът е – винаги. Ако желаете, можете постоянно да употребявате Корал-Майн. Какво можете да очаквате да почувствате, когато започнете да използвате Корал-Майн? Водата с Корал-Майн има лек диуретичен и детоксикиращ ефект, така че ще уринирате по-често и в по-големи количества.

Общото подобряване на здравословното състояние, до което води редовната употреба на Корал-Майн, може да намери най-различни проявления – да станете по-енергични и издръжливи, по-спокойни, да се наспивате по-бързо, да подобрите външния вид на кожата, косата, ноктите си. Начин на употреба: Кораловият прах не се разтваря при поставяне във водата, а променя качествата й при досега си с нея. Всяка от трите опаковки от фолио съдържа 10 малки пакетчета Корал-Майн.

 

Едно малко пакетче се поставя в 1.5 литра вода за предпочитане изворна или минерална. След 5 минути е готово за употреба. Водата е най-активна през следващите 8 часа, изпива се през деня без да се вади пакетчето отвътре. Бутилката се държи затворена и не трябва да има метални части, капачка например, защото металът дезактивира отрицателно заредените йони на калция.

……………………………………………………….

Hi_Fiber___2Site_600x600_sale_auto_copy_1535532269

Daily Delicious Hi-Fiber Acai & Blueberry (2103)

Форма на отпускане:

270 гр прах (30 порции по 9 гр)

Държава-производител:

Germany

 

СВОЙСТВА

  • Нормализира чревната микрофлора
  • Помага за намаляване на нивото на холестерола и кръвната захар
  • Намалява риска от затлъстяване

ПРИЕМ

9 грама прах – 1 мерна лъжичка се разтваря в 150 мл вода, разбърква се добре. За възрастни – 1 път на ден;  допълнително се изпива чаша вода. Продължителност на приема – 1 месец. При необходимост приемът може да бъде повторен.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ

Разтворима целулоза  (ябълчна целулоза и ябълчен пектин, гуарова камед, гума арабика, инулин, глюкоманан) – притежава ценната способност да адсорбира голямо количество вода, като образува желеобразна маса, която от една страна защитава лигавицата на стомаха и червата, а от друга облегчава извеждането на  токсините и шлаките от организма. Освен това, дава усещане за ситост, което помага да не се преяжда и да не се повишава теглото.

Неразтворима целулоза (целулоза, оризови трици) – активира перисталтиката на червата и ускорява придвижването на храната по храносмилателния тракта. Тя не се преработва от организма, но нейните груби влакна, подобно на четка, почистват стените на червата. В резултат на това «почистване» се подобряват обменните процеси и усвояването на витамините, минералите и другите полезни вещества.

Глутамин – условно незаменима аминокиселина, която не само участва в синтеза на протеини, но и е абсолютно необходима за поддържане и възстановяване на структурата и функциите на червата, особено при увреждане на лигавицата («синдром на раздразнените черва»).

Гел алое вера – обгръща лигавицата на червата, защитава я от раздразнение. Подобрява моториката на червата, стимулира растежа на полезната чревна  микрофлора.  Помага за нормализиране на обмяната на веществата и храносмилането, подобрява усвояването на хранителните вещества от храната.

СЪСТАВ:

Ябълчна целулоза 3000 мг, инулин (от корени цикория) 2790 мг, (гуарова камед, гума арабика, натриева карбоксиметил целулоза) 740 мг, оризови трици 500 мг, цвекло 300 мг, лимонена киселина, L-глутамин 200 мг, концентрат от сок от сливи 200 мг, глюкоманан 200 мг, натурален ароматизатор от боровинки, натурален ароматизатор от френско грозде, натурален ароматизатор от череша, плод ананас 100 мг, екстракт от акаи 100 мг, плод боровинки 100 мг, ябълчен пектин 50 мг, гел алое вера 30 мг, стевиогликозид 30 мг, силициев диоксид.

………………………………………………………………………..

Bottles0000_Assimilator_600х600 px

Асимилатор

Assimilator (91118)

Форма на отпускане:

90 капсули

Държава-производител:

United States

Когато възникне необходимост храната да се асимилира по-добре от преди, а също така и при при недостатъчно изработване на храносмилателни ензими, възниква необходимост ензимите да се добавят допълнително. В такива случаи може да се използват както лекарствени средства, така и биологично активни добавки, като например «Асимилатор»- продукт, който помага да се подобри храносмилането. В неговия състав влизат основните ензими, които са изцяло от растителен произход. Те разграждат сложните хранителни вещества, постъпващи в стомашно-чревния тракт, до по-прости, които след това преминават през лигавиците на червата и постъпват в кръвта.
Ензими, разграждащи въглехидратите:
Амилаза – основният ензим на слюнката, с помощта на който започва процесът на храносмилане на въглехидратите в храната (тестени изделия, зърнени храни, картофи) още в устната кухина.
Целулаза – ензим, който не се синтезира в човешкия организъм, но е необходим за разграждането на растителните влакна (фибри). Той активно разгражда целулозата (растителните фибри), при което се образува глюкоза. Целулазата повишава хранителната стойност на зърнените култури, плодовете и зеленчуците.
Лактаза – ензим, който разгражда лактозата (млечната захар) до глюкоза. Наличието му подобрява усвояването на млечните продукти.
Ензими, разграждащи белтъците
Протеаза – заедно с другите ензими (папаин и бромелаин), разгражда белтъците до отделни аминокиселини и така подобрява качеството на усвояването им и белтъчната обмяна като цяло. Благодарение на това, се предотвратява отлагането на неразградени белтъци по стените на червата, което е предпоставка за възникване на гнилостни процеси. Протеазата допринася и за унищожаването на патогенните микроорганизми и разграждането на техните белтъци, което укрепва имунитета.
Папаин и бромелаин – активно действат както в кисела, така и алкална среда, разграждайки белтъците до отделни аминокиселини, които лесно могат да бъдат усвоени.
Ензими, разграждащи мазнините
Липаза – ензим, който действа в тънките черва и разгражда наситените мазнини от животински произход (месо, млечни и морски продукти), превръщайки ги в лесно усвоими мастни киселини. Този ензим помага и за усвояването на мастноразтворимите витамини А и D.
Витамин А е антиоксидант, който укрепва съпротивителните сили на организма спрямо инфекциите и има важно значение за клетъчния имунитет. Той участва в мастната обмяна и защитава лигавиците.
Витамин D регулира калциево-фосфорната обмяна и повишава проницаемостта на стените на червата, което води до по-добро усвояване на веществата.
Продуктът «Асимилатор» помага за:
• подобряване на храносмилането и усвояването на храната;
• премахване на метеоризма и тежестта след хранене;
• снабдяването на клетките с хранителни вещества;
• повишаване на имунитета и защитните сили на организма.
………………………………………………………………………..
h-500-big

H-500

H-500 (91883)

Форма на отпускане:

120 капсули

Държава-производител:

United States

Продуктът „Н500“ допълва линията от продукти с антиоксидантно действие. Той осигурява защита от свободните радикали и по този начин помага да се възстанови нормалната работоспособност на организма.
За по- голяма ефективност се препоръчва 1 капсула „Н 500“ да се разтвори в чаша вода (не трябва да е газирана). Благодарение на този продукт проблемите с преждевременното остаряване и лошото самочувствие няма да съществуват за вас.
…………………………………………………………………………….

За да станете членове на клуба и да ползвате продуктите му с 20 % отстъпка,редовни промоции и други интересни възможности за амбициозни и интелигентни хора,позвънете за подробности  на тел.: 0898 34 99 10-предложението е за всички читатели на сайта „Несебър нюз” във връзка с неговата 19-годишнина !

ЗА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ В КОРАЛ КЛУБ:

https://bg.coral-club.com/registration/?REF_CODE=046893572626

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ,ОБАДЕТЕ СЕ НА ПОСОЧЕНИЯТ ПО-ГОРЕ ТЕЛЕФОН.

 

 

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *