18(28)

В Слънчев бряг ще представят претендентките за Playmate 2018

В Слънчев бряг ще представят претендентките за Playmate 2018

11 участнички ще се борят за титлaта, дебютът им е тази вечер в Bedroom Beach

След футболната еуфория идва ред на най-престижния конкурс за сексапил, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Ася Капчикова, Маги Бадер и Нора Недкова. Едни от най-известните жени в България са именно гордите притежателки на титлата Playmate Of The Year.

На 19 юли от 23:00 ч. на южния плаж в Слънчев бряг ще бъдат представени 11-те претендентки за Playmate Of The Year 2018. Само две от красавиците имат силиконови импланти в бюста. Сред красавиците има футболистка, танцьорка и бъдещ архитект. Сексапилните участнички в конкурса ще бъдат представени на ексклузивно Games of Sin парти. Организаторите на конкурса са Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов.

Ексклузивното представяне на претендентките ще бъде придружено от пищно шоу, по време на което момичетата ще разкажат повече за себе си. Няма да липсват и традиционните провокативни дефилета на красавиците, в които ще представят не само чувството си за хумор, интелект, биография, но и перфектните си тела.

Организаторите обещават, че ще съберат на едно място най-доброто от програмите на Bedroom Beach.

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *