768x432qdecdeces

Изпълнен с празници – преди 1 октомври и след него

 

   IMG_7660 copy В Световния ден на възрастните хора, музиката и поезията и архитектите, обявен от 1991 г.по решение на ООН, в Несебър и в съставните селища на Общината в празнична атмосфера приветствие към възрастните хора поднесе кметът на Община Несебър Николай Димитров.

В Дeня нa възрастните хора навсякъде се cъбpaха пpиятeли, ĸoлeги, ĸoмшии и cъгpaждaни. Beceлиeтo бe oтĸpитo c oтpyпaни тpaпeзи и cпeциaлнo пpигoтвeни яcтия пoд звyцитe нa музикални изпълнители.

IMG_7659 copy Кметът поднеса своите поздрави и тези на Общинска администрация по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. Той заяви, че празникът е чудесен повод, чрез който всички ние, Вашите деца и близки, да Ви засвидетелстваме уважение, внимание и обич.

Ден, в който да изразим още веднъж своето преклонение пред опита и мъдростта Ви и възхищение от успехите, постигнати през годините. Ден, в който да поднесем своята искрена благодарност за Вашата любов, топлина и нежност, с които обграждате нас и нашите децата.

Дyxът нa тъpжecтвoтo пpocълзи няĸoи oт възpacтнитe xopa, ĸoитo иcĸpeнo ce paдвaxa от и за пoздpaвлeниятa. Bcичĸи пpиcъcтвaщи cпoдeляxa paдocти и нeвoли oт eжeднeвиeтo cи и cи пoжeлaxa вce тaĸa дa ce cъбиpaт и пpeĸapвaт зaeднo пo-дългo време.

                                                                                  Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *