31776048_369534303537877_3892174443958501376_n

ПП “Презареди България” и ВМРО – консервативни партии

 ПП “Презареди България” и ВМРО –  единствените български партии, които ще могат да използват правото да се наричат консервативни

ACRE_LogoРешен е въпросът кой е консерватор в България и кой представлява консервативните ценности от името на българските партии и избиратели в Европа. ПП “Презареди България”, наследник на ББЦ, и ВМРО са единствените две български партии, които ще могат да използват правото да се наричат консервативни.

Новината беше потвърдена от Ричърд Милсом – Главен изпълнителен директор на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа.

„Ще бъдем приети за членове на Консервативния Алианс в Европа! Голям успех за България и за моя екип, поздравление за моя колега господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, признати в Европа! Край на спекулациите на псевдо десните либерални и националистически формации, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри“. Такъв коментар направи Бареков минути след като новината беше потвърдена и припомни, че случващото се е плод на усърдна „четири годишна къртовска работа” за него и екипа му.

„Никога не предадох своите избиратели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия успех. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с ценностите на консерватизма”, заяви евродепутатът и определи признанието от Европа като реабилитация за всички хули и обиди, които той и партията му са понесли в България от статуквото.

Сред членовете на Алианса са Британската консервативна партия, полската партия “Право и справедливост”, асоциирани членове и сестрински партии пък са Републиканската партия на САЩ и Австралийската консервативна партия. Официалното приемане на “Презареди България” (ББЦ) и на ВМРО в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан.

На снимката : Веднага след обявяването на новината – Николай Бареков, Ашли Фокс, лидер на британските консерватори в ЕП,  и Джефри ван Орден, заместник председател на парламентарната група на ЕКР.

 

 

Пресцентър 
ПП „Презареди БГ“

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


  • печатна реклама външна вътрешна реклама Несебър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *