oxycom cup(1)

Бургас ще бъде домакин на турнира до 16 г. от Тенис Европа “OXYCOM CUP”

 

 

Над 100 състезатели от над 15 държави  пристигат в Бургас за турнира за юноши и девойки до 16 години от трета категория на Тенис Европа „OXYCOM CUP“. В надпреварата ще вземат участие най-добрите тенисисти от България и състезатели от Сърбия, Испания, Англия, Румъния, Полша, Естония, Германия, Италия, Франция, Латвия, Словения, Кипър, Русия, Австрия и други.

 

„ОXYCOM CUP“ ще се проведе между 11-ти и 17-ти декември 2023 година на кортовете на Тенис клуб „Авеню“. Във времето бургаският клуб затвърди позицията си на водещ клуб в България, организирайки множество държавни, регионални и международни турнири.
През 2024 година Медицински център „Оксиком“ навършва 25 години от своето създаване. Този юбилей ще се отпразнува с поредица от инициативи, които са в тон със социално-отговорната политика на здравното заведение. В тази връзка първото събитие, което Медицинският център подкрепя като генерален спонсор е Международен турнир по тенис от Календара на Тенис Европа до 16 години – Категория 3 за момчета и момичета „OXYCOM CUP“.

 

Турнирът се осъществява от Тенис Клуб „Авеню“ със съдействието на Българска Федерация по Тенис, както и с подкрепата на Община Бургас, спонсори и медийни партньори.

 

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *