nesebar-ludogo2-10 copy

Футбол:„Несебър” се наложи с 2:0 като гост в „Лудогорец II”

„Несебър” се наложи с 2:0 като гост в „Лудогорец II”   в срещата си от XIX кръг на Втора професионална лига.

Момчетата на Ради Здравков започнаха добре двубоя, овладяха центъра на терена, задържаха повече топката и започнаха да редят атака, след атака. Първата голова опасност създаде Янков в 13 мин., но той не успя да порази целта.

До края на първото полувреме удобни ситуации за попадение имаха още Ковачев, Александров, Керчев и Дост. При удара на Александров топката разтресе горната греда, но гол обаче не падна.

Втората част започна подобно на първата. В 53 мин. Петров излезе очи в очи с вратаря Мартин Димитров, но стреля в тялото му. Ковачев на свой ред отправи  опасен шут след корнер в 57 мин., но топката премина край гредата.  Минута по-късно Цветослав Петров с ножичен удар опита да отбележи, но Димитров спаси. До този момент Несебър предимно са защитаваше и нямаше нито един отправен удар към вратата на Симеонов.

В 77 мин. обаче, при контраатака, Али отправи силен удар от средна дистанция и отбеляза за 0:1. В 84 мин. Грозев получи пас в наказателното поле и успя да насочи топката неспасяемо в мрежата за 0:2.

„Несебър” е на 5 място с 29 т.На 10 март „Несебър” приемат водача на временното класиране „Ботев”-Враца” с 41 т.


Print Friendly

Автор: Максим МОМЧИЛОВ


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *