IMG_2351

30 години Клуб на хумориста „Жарава“ – Кубрат

Специално тържество за юбилея
                      Присъстваха гости от сродни клубове

На специално тържество бе отбелязан 30-годишния юбилей на клуба на хумориста „Жарава“ в Кубрат. Присъстваха кметът на общината Алкин Неби, неговият заместник Орхан Мехмед, представители на хумористични клубове от страната, членове и симпатизанти на клуб „Жарава“.
IMG_2341В ритуалната зала на читалището, където се състоя тържеството, бе подредена карикатурна изложба на членове на клуба. На видеостена бяха показани важни моменти от клубната история.
Празникът бе открит от Здравко Вутов, началник на отдел „ПКТУО“ към община Кубрат и член на „Жарава“. Той представи 30-годишната история на клуба. Поздравления поднесоха Алкин Неби, Пеньо Ангелов от Дулово, Янко Митев от Хасково и Ангел Николов от Исперих.

Поздравителни адреси се получиха от клуба на хумористите „Златното магаре“ – Дулово, „Ъкадемия каунь“ – Хасково и сатиричен клуб „Охлюв“ – Исперих. Получени бяха и подаръци, сред които пакет с дървени въглища, дилаф и ръжен, за да не загасне жаравата и други, букети с цветя.

На всички присъстващи бяха раздадени копия на поздравителната страница на в. „Екип 7“ – Разград, дипляни и юбилейни тефтери. Някои творци прочетоха свои произведения.
IMG_2356Останалото бе музика, шведска маса, юбилейна торта, весело настроение и много, много разказани вицове.

Светломир КИРОВ

Print Friendly

Автор: Светломир Киров-спец.кореспондент на "Несебър нюз "


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *