Tazi_Sutrin_Zlatimir_Yochev_Bilyana_Gavazova (1)

„Тази сутрин“ посреща 1-ви март в нов формат и с нов начален час

 

 

Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще казват „Добро утро“ на зрителите точно в 6.00

 

Нови рубрики и още една новинарска емисия в сутрешния блок на bTV

 

От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано – точно в 6:00 ч., като по този начин ще предложи на зрителите „силата да знаят първи“ с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова.

Екипът на „Тази сутрин“ ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „Аз, репортерът“.

 

Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на зрителите директно чрез трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – сега с още повече технологични възможности и простор за експертни коментари, анализи и оживени дискусии.

 

„Тази сутрин“ ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV „Новият парламент“, част от които ще води лично директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group Антон Хекимян.

 

Екипът на „Тази сутрин“ традиционно залага и на силното репортерско присъствие и качественото съдържание, което журналистите на bTV създават всеки ден. Емблематични рубрики като “Чети етикета” с Биляна Гавазова, с която зрителите „сверяват часовниците си“ за потребителските теми, “Седмица на духа” и други ще продължават да провокират и търсят отговори на важни за обществото въпроси.

Сутрешният блок ще продължи да развива и новата авторска поредица на Мария Ванкова „COVID-19: Ваксините“, която още със старта се отличи като трибуна за достоверна и сериозна информация в периода на пандемия и масова имунизация.

 

„Независимо че сме в разгара на горещия политически сезон, наш приоритет остава и да допринасяме за разрешаването на редица социални проблеми. Няма да лишим зрителите и от позитивните и вдъхновяващи новини и истории“, каза Антон Хекимян.

 

Освен че обещава много слънчево настроение, водещата на прогнозата за времето в сутрешните часове Натали Трифонова ще насочи светлините на прожекторите и към разнообразни любопитни акценти от различни кътчета на планетата.

Спортните водещи Петър Бакърджиев и Димитър Тасев ще срещат зрителите с най-интересното от света спорта и ще посветят повече време на големите постижения и поражения, както и на най-забавните куриози.

 

От 1 март „Тази сутрин“ ще даде повече – двама водещи с един час повече разнообразна и полезна информация, за да започнат зрителите деня напълно информирани, чрез всички платформи – ефира на bTV, сайта btvnovinite.bg и bTV Radio

Print Friendly

Автор: Nessebar-News.com


      Вашият коментар

      Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *