Trick or Treat-Трик или лакомство!?..

| Източник: Мара МОМЧИЛОВА


Полунощ, тъмни къщи, залязваща луна, вещици, зомбита, престорен страх, искрени усмивки, тикви като озъбени фенери, бонбони и сладки-нощта на Хелоуин.Един от малкото празници, който се харесва на всички.

Празнуват го и деца от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър.След трескавата подготовка за най-оригинален и страшен костюм с много настроение и врява те обиколиха града, посещавайки близки и познати.Не подминаха и домовете на любимите си учители. „Лакомство или пакост?” бе въпросът, задаван на всеки дръзнал да отвори вратата.

Малките „страшилища” получиха бонбони и други сладки изкушения, предизвикаха много усмивки и положителни емоции в навечерието на Деня на народните будители.

………………………………………………………………………………………………

 

 

Обикновена тиква се превърна в произведение на изкуството

 

 

Часове преди нощта на Хелоуин учениците от VII а  клас на СОУ”Любен Каравелов”-Несебър си създадоха празнично настроение в класната стая. Александра изненада своите съученици с неподражаем „страшен” постер,предназначен за класната им ръководителка Румяна Жекова.Тя получи като   подарък тиквата,която детските ръце са превърнали в произведение на приложното изкуство.

                                       

.

Print Friendly
FacebookСподели