„3С СОТ“ – Бургас поема клиентите на полицейския СОД

  „3С СОТ Бургас“ ООД поема клиентите на полицейския СОД. Договорите за обслужването им влизат в сила от 1-ви ноември. Причината е, че фирма „СОД“ ООД на Министерството на вътрешните...
| Източник:

 

„3С СОТ Бургас“ ООД поема клиентите на полицейския СОД. Договорите за обслужването им влизат в сила от 1-ви ноември. Причината е, че фирма „СОД“ ООД на Министерството на вътрешните работи прекратява дейността си. Юридическите и физическите лица, които до този момент са ползвали техните услуги трябва да намерят друг изпълнител. „3С СОТ Бургас“ ООД предлага преференциални цени и условия на клиенти, които искат да поверят охраната на офисите и домовете си на тях.

В община Сунгурларе пет обекта, които досега са били под охрана от СОД вече са сключили договор в бургаската фирма. Това са само първите от поредицата договори, които предстои да бъдат сключени.

„3С СОТ“ продължава и изграждането на видеонаблюдение в бургаски училища. През последната седмица фирмата е сключила нови договори за охрата в Поморие и в Слънчев бряг. Тя ще охранява и поредния магазин, в който се предлагат конфискувани стоки, собственост на Териториална дирекция на Националната агенция по приходите в Бургас.

Print Friendly
FacebookСподели