ФУТБОЛ :„НЕСЕБЪР” ПОБЕДИ КАТО ГОСТ „ТУНДЖА”-ЯМБОЛ

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

След злополучната загуба от „Гигант” в Съединение и служебната победа срещу „Стара Загора”                                                                                                                                           

  „НЕСЕБЪР” ПОБЕДИ КАТО ГОСТ „ТУНДЖА”-ЯМБОЛ                                                                        

   и се придвижи с 4 места напред

Отборът на „Несебър” претърпя първа загуба в пролетния дял на първенството на Югоизточната В група с 0:2 в 36-я кръг,след това записа служебна победа срещу „Стара Загора”,а в 38-я кръг при визитата си в Ямбол успя да се наложи с 2:1 над „Тунджа”.  Домакините започнаха по-активно двубоя,но при една от редките си,но опасни контра атаки гостите от Несебър чрез Стамен Ангелов в 28 мин.,откриха резултата,който се запази до края първата част.

През второто полувреме домакините отново се активизираха и успяха да изравнят в 51 мин. с попадение на Адриан Танев.В  68 мин. гостите отново поведоха с гол на Георги Георгиев и въпреки натиска на домакините удържаха победата с  1:2.

След тази среща „Несебър” се придвижи с 4 места напред във временното класиране и заема седма позиция с актив от 38 т. и голова разлика 39:29.

В 39-я кръг на 2 май „Несебър” приема водачът във временното класиране на Югоизточната В група „Поморие”.В следващия кръг на 9 май,гостува на „Левски”-Карлово,на 13 май приема „Миньор”-Раднево,на 16 май гостува на „Розова долина” в Казанлък,след това приема „Загорец”-Нова загора на 23 май,а в последния кръг на 31 май гостува на „Асеновец”-Асеновград.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly
FacebookСподели