Футбол:„НЕСЕБЪР” ПРЕТЪРПЯ ПЪРВА ДОМАКИНСКА ЗАГУБА

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

                                                   

Отборът на „Несебър” претърпя първа домакинска загуба в пролетния дял на първенството на Югоизточната В група.След като в 38-я кръг при визитата си в Ямбол „Несебър” успя да се наложи с 2:1 над „Тунджа”, в 39-я кръг последва злощастна загуба от „Поморие”.

Срещата се игра на стадиона в с. Равда под непрестанен дъжд.Гостите от Поморие се нагодиха по-добре към тежкия терен в Равда и в 36 мин. след центриране на  Даниел Стоянов, Димитър Попов засече топката с глава и откри резултата.

В началото на втората част след изпълнение на ъглов удар в 50 мин. Георги Петков надскочи защитниците на домакините и с удар с глава удвои преднината на поморийци. От своя страна домакините започнаха да организират по-чести нападения към вратата на Даниел Желев,но усилията им стегнаха само за едно попадение.

То бе дело на Георги Георгиев в 80 мин. След тази среща „Несебър” с голова разлика 40-31 и 38 т. заема 9 място във временното класиране,а „Поморие” запази дистанцията от 6 т. от преследвача „Гигант” –Съединение.

В следващия кръг на 9 май, „Несебър” гостува на „Левски”-Карлово,на 13 май приема „Миньор”-Раднево,на 16 май гостува на „Розова долина” в Казанлък,след това приема „Загорец”-Нова Загора на 23 май,а в последния кръг-на 31 май гостува на „Асеновец”-Асеновград.

Максим МОМЧИЛОВ

 

Print Friendly
FacebookСподели