Футбол:„Несебър” победи и „Марица” в Пловдив

| Източник: NESSEBAR-NEWS.COM

                                                                                

С победата си 4:1 отборът остава едноличен лидер във временното класиране

С два гола на Стамен Ангелов,на Николай Костов и Лъчезар Ангелов  и само един за „Марица”,отборът на „Несебър” записа девета победа в първенството на Югоизточната В група.

Домакините първи откриха резултата,но Стамен Ангелов изравни в 13 мин.В началото на второто полувреме Николай Костов превърна изпълнението на дузпа в гол,а в края на мача Стамен Ангелов и Лъчезар Ангелов оформиха крайния резултат на 4:1.

Още през първото полувреме Ирфан Юсеинов от „Марица”,недоволен от отсъждане на гл.съдия Валентин Станчев,го репликира и бе декориран с червен картон.

Малко след това друг състезател на домакините-Илиян Енчев замери съдията с обувката си /също недоволен от съдийско решение/,но получи само жълт картон.

При резултат 2:1 защитникът на „Марица” Мирослав Пушкаров извърши изключително грубо нарушение в центъра на терена. До там дотича вратарят на „Несебър” Росен Андонов, който във възникналото меле между играчите на двата отбора хвана за гърлото Пушкаров.Съдията показа и на двамата директни червени картони и ги отстрани от терена.

С деветата си победа и голова разлика 28:6 «Несебър» има 28 т. И е едноличен лидер в Югоизточната В група.На 17 октомври на Градския стадион в Несебър отборът приема «Спартак»-Пловдив.

  

Максим МОМЧИЛОВ                                                                                                                                

 

Print Friendly
FacebookСподели