Учредителния конгрес на ПП „ДВИЖЕНИЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЙСТВИЕ – Д3“

| Източник: Инициативен комитет

 

Изборите на 05 октомври за пореден път категорично показаха, че една огромна част от хората в страната не намира свое представителство в никоя от съществуващите политическите партии или коалиции. Изборните аномалии и кризата на доверие между самите основни играчи на политическата сцена са на път да създадат нови, изродени политически „франкенщайновци“ в името на „правителство на всяка цена“. След като почти тригодишните ни опити като „ДВИЖЕНИЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЙСТВИЕ – Д2“ да покажем грешките „в системата“ бяха целенасочено заглушавани и игнорирани; А опитите ни да насочим вниманието към пълната липса на алтернатива, на морал и на елементарни духовни ценности, напълно осмивани,  взехме решение да направи тази голяма за нас стъпка.

Ето малко числа. Гласували – 48%, от тях за отпадащи под 4%-овата бариера – 7%, остават 41%, от тях 7% невалидни бюлетини, остават 34%, в това число и наказателният вот и гласувалите „за по – малкото зло“. Равносметката е ясна – максимум 1/3 от българите гласуват доверие на всички 8 партии, които прескочиха изборния праг и ще решават съдбата на милиони българи през следващите 4 години! Останалите 2/3 реално отново нямат свое представителство в управлението. 2/3 от хората са силно и трайно разочаровани от властващия партиен непукизъм, от липсата на желание за обединяване около общ национален приоритет. Сред тях сме и ние!

ПП „ДВИЖЕНИЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЙСТВИЕ – Д3“ е гласът на „мълчаливото мнозинство“. Гласът на онези, които искат бъдеще в България за младите, достойни старини за възрастните, свобода и правов ред за всички, независимо от пол, възраст, вероизповедание, етническа принадлежност  и политически ориентации без това да противоречи на приемането на християнските ценности като основа за хармонията на личността и обществените отношения. Ние сме толерантни в различието и единни в сплотеността на ценностите, които ни правят общност на свободни хора.

Ние не сочим с пръст, не нападаме, не преследваме „сенките“. Ние сме алтернатива на „анти“ – говоренето. Нашата цел е проста и ясна – хората в България да живеят спокойно и сигурно в страна на модерни и успешни граждани. Хората в България най – накрая да бъдат чути и да получат свои легитимни представители в управлението на страната.

Заповядайте на 19.10.2014г. от 11:00ч. в гр.София, хотел „Рамада
София“ (бивш х-л „Принцес“), зала „Диамант“, ет. 2. Адрес: бул.
„Княгиня Мария Луиза” № 131, срещу Централната автогара.

Очакваме ви!

 

Инициативен комитет за създаване

на ПП „ДВИЖЕНИЕ ДЕМОКРАТИЧНО ДЕЙСТВИЕ – Д3“

 

За контакти:

Румен Токушев

тел. + 359898 66 80 44

email: rumen.tokushev@gmail.com

 

 

Print Friendly
FacebookСподели