УЧИЛИЩЕТО В РАВДА ОТПРАЗНУВА СВОЯТА 130 ГОДИШНИНА

| Източник: Яна Христова

 

Със стилно тържество и  празничен концерт в петък, 5-ти декември , ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” в село Равда отбеляза тържествено своя 130 годишен юбилей. Създадено в далечната 1884 г., десетилетия наред училището образова и възпитава подрастващите жители на село Равда.

Колектива на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” получи поздравителни адреси и подаръци по случай годишнината от община Несебър, РИО – Бургас, кметство Равда и училища в община Несебър.

Развълнувана,директорката на училището Таня Петкова  благодари на бившите и сегашните си колеги за всеотдайния труд ,свързан с обучението и възпитанието на хиляди ученици от красивия курорт Равда.

На тържественото честване присъстваха гости от община Несебър, кметство Равда, директори на общински училища, бивши директори, учители и възпитаници на училището.

С талантливи изпълнения, в празничния концерт участваха настоящи и бивши възпитаници на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”. Концертът, който развълнува всички присъстващи, завърши с празнична торта и заслужена почерпка за учениците.

Print Friendly
FacebookСподели