УСПЕШЕН СТАРТ НА ТАНЦОВИЯ СЕЗОН ЗА ДЕЦАТА НА НЕСЕБЪР

| Източник:

 

 

      Клуб по спортни танци „Несебър“ постигна изключителен успех още на първия турнир за новата 2014 година. На 15-ти март т.г., в град Чирпан за пореден път се проведе Открит турнир „Купа Чирпан” и за първи път състезание от най-висок ранг за „Купа България“. В групата на най-малките – деца до 9 години, абсолютно безапелационно и единодушно първото място грабнаха шампионите на България Давид Абрашев и Марта Долгушина.

При по-големите в клас Е отново първото място бе за представителите на КСТ „Несебър“ – Ярослав Никонов и Любомира Тодорова, което е безспорен успех за тях предвид, че от тази година танцовата двойка се състезава в по-голяма възрастова група! Станислав Иванов и Григория Николова завоюваха сребърните медали в по-високия състезателен клас Д, оставяйки само на оценка разстояния от златото.

В майсторския клас 15Б четири представителни двойки на шампионския клуб излязоха на танцовия подиум. Кристиян Койчев и Анна-Никол Антонова,  както и Антоан Лямов и Кристияна Щерионова бяха на полифиналите и в Открития турнир, и в състезанието за „Купа България“. Кристиан Диамандиев и Десислава Трифонова са финалисти в латино танците.

Самуил Лечев и София Коларова извоюваха три сребърни и един бронзов медал за Несебър с прекрасно танцуване, както на Открития турнир, така и на финалите в стандарта и латината за Купата на България.

Print Friendly
FacebookСподели