Танцьорите от СОУ «Любен Каравелов»-Несебър заеха отново призови места

| Източник: Мара МОМЧИЛОВА

Танцьорите от СОУ «Любен Каравелов»-Несебър заеха отново призови места на последния за годината турнир по спортни танци

Десет двойки от КСТ”Несебър” взеха участие в “Открития турнир Бургас 2011”, организиран през уикенда от  БФСТ  и  КСТ  „ЛУКойл  Нефтохимик” в спортна зала “Младост”.

В клас 11Е се конкурираха девет двойки.Там Тодор Тодоров и Лорета Добрева приключиха трети.

С най-предно класиране в клас 11 Е са Иван Кронев и Анна-Мария Жечева.Сред единадесетте двойки те се наредиха на трето място.Дейвид Йовчев и Ивон Иванова завършиха пети,Станислав Иванов и Григория Николова-осми,а Ерем Алиев и Любомира Тодорова-десети.

В клас 11D двойката Симеон Георгиев- Мари-Никол Маркова от клуб “Несебър-Поморие” зае второ място.След тях на почетната стълбичка се наредиха Филип Кершер и Анна-Никол Антонова.Антоан Лямов и Кристияна Щерионова приключиха пети.

Девет двойки спориха за отличията в клас 13D. Шестокласниците Кристиан Диамандиев и Теодора Коцева от СОУ”Любен Каравелов”- град Несебър грабнаха сребърните медали.Бронзът отиде при Иван Петров и Надя Янева.

Краят на годината е време за равносметка на постигнатото.За КСТ”Несебър” 2011  безспорно е успешна благодарение на всеотдайния труд на състезатели и треньори и подкрепата на родители,деятели,спонсори и фенове на танцовото изкуство.Нека 2012 е още по-спорна и успешна както в танците,така и в училише.


Print Friendly
FacebookСподели