СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА СПОРТИСТИТЕ ОТ КСТ „НЕСЕБЪР”

| Източник: КСТ „Несебър”

СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА СПОРТИСТИТЕ ОТ КСТ „НЕСЕБЪР” ОТ ПЪРВОТО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА 2015 г.

 

Източник:  КСТ „Несебър”

Със сребърен и бронзов медал се завърнаха спортистите на КСТ „Несебър” от първото за сезона състезание по спортни танци,  проведено в Чирпан. Дейвид Йовчев и Слава Данева  се изкачиха на второто стъпало на почетната стълбица в клас 13С, а в клас 15В  стандартни танци Филип Кершер и Кристияна Щерионова заеха третото място.

На финал в латиноамериканските танци се класира  и двойката Васил Консулов и Ана Никол Антонова в класовете  15В и юноши старша възраст, заемайки пето място. При юноши младша възраст Дейвид Йовчев и Слава Данева заеха последователно пето място в стандартните танци и седмо в латиноамериканските. Антоан Лямов и Анна-Мария Жечева при юноши младша възраст заеха осмо място в латиноамериканските и стандартни танци.

Иван Кронев и Марта Долгушина заеха  девето място в латиноамериканските и осмо място в стандартни танци. Аплодисменти заслужи и една от най-новите двойки на несебърския клуб Димитър Камбуров и Верджиния Латунова, които се класираха на 7-мо място в клас 9Е.

Домакин на първото за годината състезание в спортните танци „Купа Тракия” бе град Чирпан. Спортното събитие се проведе на 14-ти март и бе организирано от Клуба по спортни танци „Парадайс данс”, който  е част от клуба  „Парадайс Данс” – Пловдив, съвместно с Българската федерация по спортни танци. Акцент в тазгодишното състезание бе включване в   надпреварата за Купа България – най-престижния турнир от веригата национални турнири в спортните танци и масовия детско-юношески и младежки турнир под надслов „Спортът срещу детската престъпност и наркомания”, валиден за националната ранглиста. В надпреварата взеха участие над 100 двойки от цялата страна.

Успешното представяне на КСТ „Несебър” е сериозна заявка за следващите битки, които предстоят. Нека им пожелаем успех.

 

 

Print Friendly
FacebookСподели