Семейство от Килифарево благодари на Лайънс клуб Несебър

Семейството пенсионери от град Килифарево,Великотърновска община изпратиха благодарствено писмо до Лайънс клуб-Несебър.Освен пожеланията за щастлива,благодатна,здрава и добродетелна 2016 година ,Николай и Жечка Кьордобреви сърдечно благодарят на членовете на клуба за...
| Източник: nrssebar-news.com

Семейството пенсионери от град Килифарево,Великотърновска община изпратиха благодарствено писмо до Лайънс клуб-Несебър.Освен пожеланията за щастлива,благодатна,здрава и добродетелна 2016 година ,Николай и Жечка Кьордобреви сърдечно благодарят на членовете на клуба за финансовата помощ в труден за тях момент.

След варненския кв.Аспарухово,град Килифарево също пострада значително от наводненията през 2014 година.Тогава членовете на Лайънс клуб Несебър решиха да подпомогнат финансово едно от пострадалите семейства на града.Предложението за това направи Красимир Косев,който е роден в Килифарево и познава много от пострадалите семейства на улица „Хаинбоаз“,край реката.Косев прибави и лични средства за подпомагане на сем.Кьордобреви,като техен съгражданин.

Трябваше да измине повече от година,за да могат дарените средства да влязат в употреба,зашото наводнението беше нанесло значителни щети.Едва в края на миналата година пенсионерите усяха да направят ремонти на поразените помещения,а с дарените средства се обзаведоха с кухненска секция/на снимката/.

За разлика от предишната зима,през тази те ще се чувстват по-уютно.“Добре ,че има хора с широки сърца,готови да помогнат на бедните и пострадалите и нека това да се случва по-често“,се казва в писмото на Николай Кьордобрев до членовете на Лайънс клуб Несебър.

 

Print Friendly
FacebookСподели