Румънеца и Енчев ГУШНАХА златния скункс

| Източник:

Мис Плеймейт Светлана Василева прави секс един час преди Шоуто


„Най –накрая… доживяхме и ние да подържим в ръцете си златния скункс… ” с тези думи тази неделя 16 Октомври 2011г. от 20:00ч., единствено и само в ефира на Планета ТВ, водещите на Супер Шоуто на Румънеца и Енчев посрещат топ журналиста от Господари на Ефира Боби Ваклинов.  Гостът умело репликира своите домакини с отговора, че никога не е късно да станат „горди” притежатели на заветния трофей. В компанията на Супер Бенда, Боби ще покаже завидни умения в рапирането.

 

Винаги провокативната Мис Плеймейт 2009 Светлана Василева направи скандално признание, че е правила секс един час преди Супер Шоуто. Водещите няма да пропуснат да навлязат в личното пространство на младата дама, като детайлно ще анализират афинитета на Светлана Василева към футбола и по-специално мъжете в този спорт.

 

Последен, но не по-важност, в студиото на Супер Шоуто ще гостува секс символа на поп-фолка Борис Дали. Специално за своите фенове и почитателите на предаването Борето ще изпее тоталния хит на лято 2011 – „Обърка пътя”. В един откровен мъжки разговор с Румънеца и Енчев, талантливия изпълнител ще разкаже за флирта си с политиката, личния си живот и екстремното си хоби.

 

Освен феноменалните ни Супер гости, само в този брой на Супер Шоуто на Румънеца и Енчев ще разберете, дали и как ще продължи новата Супер Рубрика на Супер Бенда – „Познай това парче”, в която музикантите правят провокативен и оригинален прочит на популярен поп-фолк хит. За да не се чувствате неловко в понеделник сутрин, когато колегите ви в офиса коментират Супер Шоуто на Румънеца и Енчев, включете дистанционното тази неделя в 20:00ч. на Планета ТВ.

 

 

Print Friendly
FacebookСподели