Ротари клуб Несебър дари интересна изложба

| Източник: Емил Атанасов

В края на месец юни , ротарианците от  Несебър откриха  тематична фото изложба „Несебър – преди и сега”. Изложбата  е подарък на Ротари клуб за  жителите и гостите на Несебър. Разположена е на открита площ, преди началото на провлака към стария град.

В подготовката по откриването участваха и  млади приятели от Интеракт клуба, които раздаваха информационни флаери на туристите и гостите на Несебър и ги информираха за предстоящото събитие. За самото откриване бяха поканени граждани на Несебър, гости на града, официални лица от общината и наши приятели. Специални поздравления при откриването на изложбата  бяха отправени за профисионалното изпълнение към членовете на клуба  -  подготвилия  тази изложба -Тошко Чанев и изпълнителя на проекта Краси Кръстев.

Паралелно с това събитие, несебърския Ротари клуб  подготви и открита фотоизложба „Слънчев Бряг – път във времето”, която е разположена на главната алея на курорта „Слънчев Бряг“ и показва фотоси от развитието на курортния комплекс през годините.

С тези наши реализирани проекти, т РК Несебър доказва  своята безкористна служба към обществото, което е било и ще бъде  основна клубна дейност и в бъдеще.В новият манда  на клуба,който вече започна ,президент ще бъде известният финансист  Георги Димов.

 

Print Friendly
FacebookСподели