ОЩЕ 5 УЧАСТНИЦИ БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ИЗБОРИТЕ В НЕСЕБЪР

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

1 човек от листата на НФСБ пък се отказа и бе заличен

 

С решения от 20 септември Общинската избирателна комисия /ОбИК/ в Несебър обяви окончателно още няколко участници за изборите на 25 октомври.

Политическа партия /пп/ „Български социалдемократи”е регистрирана с листа от 10 кандидат съветници като първите трима са: Костадин  Нищелков, Славчо Станeлов, Върбан Валентинов Кръстев.От името на пп са регистрирани и двама кандидати за кметове на кметства /ккк/: за Кошарица-Валентин Станчев и за Гюльовца-Васил Василев.

От пп «Движение21»,участваща за първите път в местни избори, е регистрирана листа от 21 съветници в която първите трима са: Константин Димов Лефтеров,Антоанета Данаиловаи Драгомир Антов.Регистрани са и 3 ккк: за Кошарица-Иван Аврамов,за Баня Георги Панчуков и за Гюльовца-Михни Колев.

От пп Земеделски съюз „Александър Стамболийски”е регистрирана листа от 6 души,в която първите 3 са: Христо Тодоров,Стоян Христов,Недялко Йорданов.

От пп МОРЕ са регистрирани  6 ккк.В: Свети Влас-Иван Николов,Равда-Андон Бакалов,Оризаре-Неделчо Неделякво,Гюльовца-Жельо Желев,Кошарица-Павел Павлов и Баня-Емил Огледалов.

Листата на пп ГЕРБ е от 21 души,в която първите 3 са:Атанас Терзиев, Станислав Цанев,Христо Яръмов.Ккк ще бъдат: Христо Янев за Обзор,Ангел Митков за Кошарица,Христо Яръмов за Равда и Пенка Драганова за Тънково.Златко Димитров е регистриран като кандидат за кмет на Общината.

Междувременно ОбИК излезе с решение по постъпило предложение вх.№2(1)/20.09. 2015 от 13,15 ч. от партия НФСБ, подписано от Александър Александров.То е за заличаване на регистрирания кандидат по позиция № 8  в кандидатска листа за участие в изборите за общински съветници на Мария Русева Господинова, подала молба, с която се иска същата да бъде заличена от кандидатската листа за общински съветници. В 16,38 ч. на 20.09.2015 ОбИК е обнародвала свое решение №92,с което името на Господинова се заличава,а листата на НФСБ от 17 се коригира на 16 души.

Максим МОМЧИЛОВ

Print Friendly
FacebookСподели