Открито Национално първенство по корабомоделизъм в Слънчев бряг

В конферентната зала на фирма „Слънчев бряг„ АД от 18 до 21 юни 2015 г.ще се проведе Открито Национално първенство по корабомоделизъм класи С (настолни) – BULGARIA OPEN,съобщи за Несебър...
| Източник: NESSEBAR-NEWS.COM

В конферентната зала на фирма „Слънчев бряг„ АД от 18 до 21 юни 2015 г.ще се проведе Открито Национално първенство по корабомоделизъм класи С (настолни) – BULGARIA OPEN,съобщи за Несебър Нюз г-н Златко Димитров,изпълнителен Директор на дружеството и председател на организационния комитет на проявата.

Турнирът-надпревара между исторически корабни модели от различни епохи се провежда по идея на инж.Евгени Генов, председател на управителния съвет на Българска федерация по корабомоделен спорт.

От петък до неделя от 09 до 17 часа корабните модели ще са достъпни за раглеждане от гражданите и гостите на Несебър и Слънчев бряг.Турнир от подобен ранг с професионални модели се провежда за първи път в Общината.Организатори са Сл.бряг АД,Спортен моделклуб Ст.Загора и Спортен моделклуб Несебър с председател д-р Ст.Шишков.

Състезанието ще се проведе съвместно с ХИДРОКУПА „НЕСЕБЪР“ 2015 във времето и пространството и е заявка за общи представителни действия и за в бъдеще между корабни и самолетни модели у нас.

 

Заповядайте !

Print Friendly
FacebookСподели