НОВ КОНКУРС ЗА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ ОТ ОБЩИНА НЕСЕБЪР

| Източник: Яна Христова

 

Нов конкурс за деца и младежи е обявен в община Несебър – за снимки и фотоколажи на тема „Несебър през погледа на туриста”. Конкурсът стартира през месец юни т.г. и ще приключи в навечерието на Световния ден на туризма 27-ми септември. В конкурса могат да участват деца и младежи на възраст от 10 до 18 години, живееещи на територията на община Несебър, в две възрастови групи – от 10 до 14 години и от 15 до 18 години.

Конкурсът се организира от Дейност «Образование, извънучилищни и други дейности» – община Несебър и ОУ «Св. Св. Кирил и Методий» – село Гюльовца, където от няколко години функционира училищен фотокръжок. Крайният срок за представяне на снимки и фотоколажи е 11.09.2015 г. (петък).

Условията на конкурса са публикувани в сайта «Образование Несебър» – на: http://www.obrazovanie-nesebar.com/fotokonkurs%2006.2015.PDF .

Целта на конкурса е да привлече вниманието на младите хора към културно-историческите и природни забележителности на Несебър и региона като потенциал за развитието на туристическата индустрия и източник на привързаност на подрастващите към родния град.

Print Friendly
FacebookСподели