Николай Димитров:За Оризаре най-важния проек е за пречиствателна станция

| Източник: nessebar-news.com

Тук постигнахме много през изминалите няколко години – направихме основен ремонт на улиците и тротоарите, укрепихме отводнителния канал на реката, почистихме коритото, като подобна поддръжка предстои отново да бъде извършена, построихме и нов мост, който свързва улиците „Яна Лъскова“ и „Михаил Герджиков“, реновирахме парка и направихме детска площадка, погрижихме се и за подобряването на условията в детската градина.

С моя екип имаме подготвени още много проекти за облагородяване на инфраструктурата и подобряване на социалния климат и условията за живот в с. Оризаре, като приоритетността на изпълнението им, разбира се, ще съгласуваме с вас – жителите на Оризаре. И тук, както и в Гюльовца, най-важен остава проектът за пречиствателната станция, която ще бъде изградена специално за двете села. Капацитетът й ще бъде 10 000 души, а проектът е изцяло готов.

Предвиждаме и изграждането на спортен комплекс с всички необходими съоръжения за тренировки и провеждане на срещи, както и пристройка към сградата на детската градина и нов физкултурен салон към училището. Благодаря ви отново за отделеното време и подкрепата, оставам отворен за вашите предложения и идеи!

Print Friendly
FacebookСподели