Национален Плувен маратон „Месембрия“ се възражда след 32 години на 9 юли

| Източник: nessebar-news.com

Спортен Клуб по Водни Спортове „Месембрия” иска да възобнови традиционното  маратонско преплуване на Несебърския залив .Национален плувен маратон Месембрия   е създаден  за всички, които обичат плуването, морето и приключенията. Първия своеобразен маратон е бил проведен през   август 1976 година  в него са участвали десетина мъже ,  който са се славили като най- добри плувци от региона , той е бил  мерило за най-добрите . Но за съжаление традицията продължава едва три години и сега по тридесет и две години по късно Клуб“ Месембрия „реши да възстанови традицията  

 

Национален плувен маратон Месембрия ще се проведе на 09 юли (събота ) , като стартът ще бъде даден от   централния вход на  плаж Марина Диневи – гр. Свети Влас а финала ще е на Северното пристанище на гр.Несебър . 

Всички, записани за участие, трябва да се явят на 09 юли (събота ) в 08:45 часа на мястото предвидено за старт, като записванията се прекратявaт в 09:15 часа. Необходимо е участниците да си носят подходящи чанти, сакове, торби за прибиране на личните вещи.

 Разстоянието по права линия е около 6000 м.

 

 Телефон за записвания :

0899777749 – Деси Николчева

0898597636 – Емил Петров 

E-mail : desi_nikolcheva@abv.bg



 

Print Friendly
FacebookСподели