НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ

| Източник: Мара МОМЧИЛОВА

Най-доброто за най-добрите.Постигнаха го състезателите от Клуба по спортни танци ”Несебър” в открития турнир “София-Амаранд – М 2012”, който се проведе в спортна зала „Христо Ботев” в столицата.

 

        Всички несебърски двойки-възпитаници ва СОУ “Любен Каравелов”,участвали в проявата,организирана от БФСТ и КСТ”Амаранд” извоюваха място на почетната стълбичка.

         В клас 11 Е Дейвид Йовчев и Ивон Иванова се пребориха с конкуренцията на девет двойки и спечелиха златните медали.

          В клас 13Е сред единадесетте двойки триумфираха Тодор Тодоров и Лорета Добрева.При същата конкуренция в клас 13D на върха се изкачиха Антоан Лямов и Кристияна Щерионова.

          В клас 13С Самуил Лечев&София Коларова спечелиха шампионската титла,а Симеон Георгиев/Несебър/ и Мари-Никол Маркова/Поморие/ приключиха втори.

          Призовото второ място в клас 15С завоюваха Иван Петров и Надя Янева.

          Равносметката от този турнир,състоял се по случай 15-годишнината от основаването на КСТ “Арманд-М” е 4 златни и 2 сребърни медала.Само в една от двойките има представител на КСТ “Поморие”-Никол Маркова.Независимо,и въпреки това,постигнатото от възпитаниците на КСТ “Несебър” е тиражирано в поморийски сайт като постижение на КСТ “Поморие”.И в случая не става въпрос за  1-априлска шега.

                                                   

 

Print Friendly
FacebookСподели