Мтел открива обновения си магазин в Несебър със специални оферти за клиентите

| Източник:

Обновеният магазин на Мтел в Несебър ще отвори врати на 27 март и ще предложи специални оферти за своите клиенти.

Потребителите, посетили търговския обект, ще могат да закупят на промоционални цени от 1 лев апаратите Nokia 220 или Nokia 225, както и смартфона Alcatel C3 – за 19,90 лева. И двете оферти важат при сключване на двугодишен договор с някой от плановете на Мтел трансфер.

Телекомът е подготвил предложение и за тези, които обичат да са постоянно онлайн. Таблетът Nextbook NX007 ще се предлага само за 9,90 лева с плановете за мобилен интернет на компанията.

Офертите важат от 27 март до 2 април.

Обновеният магазин на Мтел в Несебър вече има нов и по-модерен интериор. В него клиентите могат да намерят специално място за тестване на устройства и домашна зона, в която ще се запознаят с телевизионните услуги, които предлага телекомът.

Адресът на магазина остава непроменен – улица „Хан Крум“ №27.

В началото на 2014 година Мтел започна поетапно да обновява своите магазини, като голяма част от тях ще бъдат и с променени локации. Интериорният дизайн на обновените клиентски центрове е унифициран и е дело една от най-известните компании в бранша. Така телекомът цели да гарантира още по-доброто и професионално обслужване на своите клиенти, независимо от офиса, който са избрали да посетят.

 

 

Print Friendly
FacebookСподели