Младежи казват НЕ на агресията по пътищата

| Източник: NESSEBAR-NEWS.COM

 

 

Мероприятието “Да се учим и забавляваме заедно” организирано от  Национално Сдружение „Младежки Глас” показа една истинска алтернатива на безсмисленото шофиране на високи скорости по големите пътища, като ги замени с удоволствие от едно невероятно изживяване със спорта на 4 колела, който пази и гражданите и нашите деца.

Шофирането на колички с дистанционно управление привлече този уикенд в Mall Galleria Бургас бургазлии, които станаха свидетели и преки участници в един спорт, едновременно безопасен и развиващ мисленето в младите хора. Всеки желаещ имаше възможността да изпробва абсолютно безплатно автомобилите с дистанционно управление, с различна мощност и размери. От най-малките до най-големите усетиха истинският адреналин и безопасна алтернатива на високите скорости. Събитието беше под мотото „НЕ на агресията по пътищата”, със съдействието на Drag-On Racing Challenge Bulgaria.

 

НС „Младежки Глас” осъществи мероприятието с изключителното съдействие и подкрепа на Mall Galleria Бургас, като заедно показахме пътят към една интересна алтернатива, привлякла за броени часове изключително голям брой почитатели и млади хора, отново показваща европейски подход и мислене за гражданите по приятен за тях начин.

Събитието се проведе по проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите, по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.

 

 

Print Friendly
FacebookСподели