Миро ще забавлява БСП на Бузлуджа

Певецът идва по покана на младите социалисти Мария Филева   Миро ще е звездата на тазгодишния събор на БСП на историческия връх Бузлуджа. Поппевецът ще пее и танцува наживо още...
| Източник: Vekiden.com

Певецът идва по покана на младите социалисти

Мария Филева
 

Миро ще е звездата на тазгодишния събор на БСП на историческия връх Бузлуджа. Поппевецът ще пее и танцува наживо още в петък вечерта – денят преди официалната партийна сбирка. На 30 юли социалистите ще се съберат, за да честват 120-ата годишнина от създаването на партията си. Тогава ще бъде представен и кандидатът за президент на левицата Ивайло Калфин.

Миро идва по покана на младежкия актив. Той ще бъде гост на тяхната инициатива “Предай звезда нататък”. Младите в БСП ще запалят рубинената петолъчка на Бузлуджа.

В края на м.г. Миро извади парчето „Power” от албума „Месия“, който бе решен във военна соцстилистика. Тогавашният имидж на певеца бе военна униформа и рани по лицето.

През 2010-та за червените пяха Марияна Попова, Орлин Горанов, Петя Буюклиева и др. През 2009 г. и Станишев се прояви – като диджей на парчето “Една българска роза”. Веселин Маринов няма да уважи събитието, той ще пее за предизборната кампания на ГЕРБ. За последно изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ изкатери Бузлуджа през 2006 г .

Print Friendly
FacebookСподели