Местят автобусите за Слънчев бряг, Поморие, Царево и Приморско на Автогара „Запад”

| Източник:

 

За удобство на пътниците от „М-Бус” отварят две допълнителни каси за билети

 

От тази събота (25 април) автобусните линии на „М-Бус” до Слънчев бряг, Поморие, Царево и Приморско вече ще тръгват от Автогара „Запад”. Началната спирка ще се запази до приключване на строителните работи по Автогара „Юг”, заради които обслужваните от нея направления поетапно бяха пренасочени към Автогара „Запад”.

 

След тръгване от Автогара „Запад”  автобусите до Поморие и Слънчев бряг ще се движат по булевард „Княгиня Мария Луиза” – булевард  „Иван Вазов” и след ЖП гарата ще продължават по съществуващия маршрут. Важно за пътниците по тези направления е да знаят, че ще могат да се качат от спирките на булевард „Княгиня Мария Луиза” ( малко преди надлез „Владимир Павлов“), както и от спирката на ЖП гарата.

 

Южните направления до Приморско и Царево ще се движат по булевард  „Сан Стефано” – улица  „Христо Ботев” – улица  „Иван Вазов” и след надлез „Владимир Павлов” ще продължават по съществуващия маршрут. Като допълнителна спирка е включена тази  срещу Транспортна болница.

 

„Допълнителните  спирки са, за да се запази близостта до автогара Юг, от която се качваха по-голямата част от учениците и останалите пътници. За удобство на клиентите, пътуващи от центъра на града, ще разкрием и нова временна  каса до портала на Пристанище Бургас (ул. „Александър Батенберг” 5), както и една на Автогара „Запад”. И двете ще заработят от 25-ти април ”, обясни управителят на „М-Бус” Румен Христов.

Повече информация за разписанията  може да бъде  получена на телефоните на билетните каси: 056/ 844 966 (до портала на Пристанище Бургас);  0885 760 900 (на Автогара „Запад”).

 

Print Friendly
FacebookСподели