МЕДАЛИ ЗА КСТ „НЕСЕБЪР” ВЪВ ВАРНА

| Източник:

Изминалия уикенд се оказа изключително успешен за танцьорите на Несебър. За първа година Клуб по спортни танци „Одесос 1975″ – Варна, е домакин на открит турнир по спортни танци. В изисканата обстановка на Гранд Хотел „Варна” танцови двойки от цяла България излязоха на паркета. Още в първата половина на състезанието децата на Несебър започнаха с печеленето на медали. При 9-годишните най-високо на почетната стълбичка застанаха Давид Абрашев и Марта Долгушина.

Станислав Иванов и Григория Николова извоюваха бронзовите медали при 11-годишните. Също трето място, но при по-големите, бе наградата за Никола Петров и Силвана Янева. В клас 13С Филип Кершер и Анна-Никол Антонова се окичиха със сребърните медали. Във втората  част на турнира се проведе състезанието за Купа Варна. В него Самуил Лечев и София Коларова заеха престижното второ място в клас 15Б – латиноамерикански танци.

При стандартните танци победители отново бяха Иван Петров и Надя Янева. Двойката участва и при най-големите – аматьорите от най-висок танцов клас, където успя да се пребори с конкуренцията и да достигне до почетното трето място.

 

Print Friendly
FacebookСподели