КУРБАН ЗА ЗДРАВЕ В НАВЕЧЕРИЕТО НА 50-СЕТНИЦА

| Източник:

 

В навечерието на църковния празник 50-сетница ръководството на Съюза на инвалидите в Несебър даде курбан за здраве и успехи на своите членове.

Председателката на общинската структура на Съюза Паша Белчева благодари на ръководството на Община Несебър и лично на председателя на Общинския съвет Благой Филипов за ангажимента и грижите,които се полагат към хората с увреждания и пожела на присъстващите  да бъдат още по-задружни в делника и празника.

За трапезата,освен жертвената вкусна храна,за здраве и благоденствие бе разчупена домашно приготвена питка.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха специално поканени изпълнители на класически и съвременни шлагери.А при фолклорните им изпълнения се стигна до вити хора.

Не са една и две проявите и инициативите,организирани от ръководството на СЮБ в Несебър,които се реализират най-вече благодарение на  активността на председателя на организацията Паша Белчева.Именно на нейната упоритост и последователност, макар и съвсем млада, организацията в Несебър се сдоби и с клубна база след решение на Общинския съвет.Много скоро придобитата база се превърна в притегателен център и все повече се изпълва със съдържание за все повече  хора с увреждания в община Несебър. 

                                                  Максим МОМЧИЛОВ                        

 

Print Friendly
FacebookСподели