Купуваш билет на рождения ден на „М-Бус”, плащаш наполовина на връщане

| Източник:

Трима късметлии ще получат безплатни абонаментни карти по случай  двадесетгодишнината на „М-Бус”

По случай двадесетгодишния си юбилей най-големият частен превозвач в Бургаска област „М-Бус” е подготвил специални награди за своите верни пътници. На 5 април 2014г. всеки закупен билет по линиите на „М-Бус”  от републиканската  схема ще носи на притежателя си еднократна  50% -ва отстъпка при следващо пътуване.

Така, ако на 5 април сте решили да отидете с „М-Бус”  до Варна, Велико Търново, Сливен, Ямбол, Плевен или Свищов,  запазете билета. Той ще служи като талон  за намаление при следващото ви пътуване с фирмата до някой  от шестте града, дори да е в друг ден на годината. Необходимо е само да го представите на кондуктора. Най-много ще спестят жителите и  студентите от  Свищов. Понеже това е най-дългата линия на превозвача,  цената на билета е 30 лева, като  връщането с отстъпката ще излезе 15 лева.

„По този начин искаме да благодарим на верните си клиенти, с чиято помощ се превърнахме в предпочитания транспорт и останахме толкова години в бранша”, каза Румен Христов – управител на „М-Бус”.

От превозвача са предвидили специални награди и за пътниците си по късите направления като Карнобат, Айтос, Поморие, Несебър, Слънчев бряг  и други. Всички,  закупили абонаментни карти през април,  ще могат да участват в томбола. В края на месеца  жребий  ще определи  имената на трима късметлии, които ще получат безплатни месечни карти.

От „М-Бус” поздравяват с годишнината както своите клинети, така и служителите си. През годините фирмата се е превърнала в един  от големите работодатели в сектора. В нея са ангажирани 180 души – шофьори, кондуктори, механици, административен персонал, като освен в Бургас „М-Бус” има и  клон в Карнобат с 40 души персонал.  Десет  от тях са назначени на автогарата в Карнобат, чийто концесионер от 2009 година е „М-Бус”.

 

Print Friendly
FacebookСподели