Конкурс «Русская Звезда» 2011-КОИ СА БЪЛГРСКИТЕ ФИРМИ – ПОБЕДИТЕЛИ?

| Източник: nessebar-news.com

Само след две седмици ще можем да узнаем кои са победителите сред одобрените 36 номинации от големия брой заявили участие български фирми – претенденти за награда в първия ежегоден конкурс «Русская Звезда»  2011, организиран от асоциация «Альоша» и рускоезичното списание «The Sea».

На заключителна тържествена церемония по време на галa-вечерята ще бъдат оповестени победителите за всяка една от общо 17-те категории, в които се съзтезават претендентите тази година:

 

  1. Богат аромат  (българска марка вино)
  2. Уют (жилищна сграда, къща, строителна фирма)
  3. Красотата ще спаси света (салон за красота)
  4. Житен клас (хлебопекарна, магазин за хлебни изделия)
  5. Привлекателна и обаятелна (спа и уелнес)
  6. Място под слънцето (туроператор, агнеция за наеми)
  7. Удобство и дизайн (мебелен магазин)
  8. Моят бутик (бутиков магазин)
  9. Земен рай (курортен комплекс, апартхотел)
  10. Апетитно разточителство (ресторант)
  11. От игла до конец (българска марка дамско облекло)
  12. Райски кът (хотел)
  13. Изкусно (арт-галерия, печатница, рекламна агенция)
  14. Златни ръце (магазин за строителство, фирма за монтаж)
  15. Разумно вложение (банка, управление на имоти, счетоводни услуги)
  16. Инфорум (българска медия за рускоезични)
  17. Дом на моите мечти (агенция за имоти)

 

Присъдена е също и Специална награда, по единодушно мнение на членовете на журито, които заседаваха на 14 юли тази година!

Сред гостите на събитието ще видите звездата на руското кино, народната артистка Лидия Федосеева-Шукшина, именитият руски художник, арт-директор и режисьор Сергей Лучко, държавният съветник и член на руската Академия на науките Сергей Силвестров, професор Виктор Столяров – aкадемик в РАЕН, и Сергей Александров, който само до преди две години бе ръководител на Международния Театрален Център в Санкт Петербург. Поканена е и Станка Шопова, управител на фондация „Устойчиво развитие на България“ и член на журито на конкурса.

Заключителният етап – награждаването на победителите, ще се състои в банкетна зала на хотел Приморец, гр. Бургас, на 29 юли, 2011 година, от 19:30 часа. Събитието ще протече във вид на коктейл-вечеря, с тържествена церемония по връчване на наградите и кратки слова от страна на журито и спонсорите на конкурса.

Сред поканените са и официалните партньори – 5 браншови организации в България (Българска търговско-промишлена палата, Българска туристическа камара, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Национална камара за мода, Търговско-промишлена камара-Пловдив), а също и ръководители от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в България – Дирекция „Икономическа политика“, Търговското представителство на Руската Федерация в България, Консулството на Руската Федерация, Община Бургас, Община Варна и Община Созопол.

Print Friendly
FacebookСподели