Коалиция за България стартира предизборната си програма в Бургаска област от община Карнобат.

| Източник:

Коалиция за България ще открие предизборната си кампания в Бургас на 14 април – неделя, в зала „Компас” на хотел „България”.

В 17.30 часа  на 12 април, в залата на читалище „Димитър Полянов 1862” започва срещата с обществеността на Карнобат на водачът на кандидат – депутатската листа за ІІ МИР – Бургас – Димчо Михалевски , вторият в листата – Христо Монов  и осем от кандидат – депутатите на Коалиция за България за региона.  Ще бъде представена предизборната програма  на Коалиция за България и регионалните й акценти. 

В 16.30 ч. водачът на листата  Димчо Михалвски ще се срещне с кмета на общината  Георги Димитров, с когото ще обсъди приоритетите за развитието на региона.

В 19.00 часа започва срещата на кандидатите за народни представители на Коалиция за България в бургаски избирателен район с населението на с. Трояново, общ. Камено.

………………………………………………………………………………………………………………..

 

Коалиция за България ще открие предизборната си кампания в Бургас на 14 април – неделя, в зала „Компас” на хотел „България”.

 

Приоритетите в предизборната програма на Коалицията и регионалните акценти на програмата ще представи водачът на  бургаската листа на КБ Димчо Михалевски. Ще бъдат представени и 28 – те кандидат депутати на Коалиция за България за ІІ – ри МИР. Освен активисти и привърженици на БСП, на събитието са поканени да присъстват представители на бизнеса, на обществени организации, на КНСБ и КТ „Подкрепа”, общински съветници и бивши и настоящи кметове, излъчени от БСП.  

 

 

Print Friendly
FacebookСподели