КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „НЕСЕБЪР” ОТНОВО ШАМПИОНИ

| Източник: Яна Христова

     Възпитаниците на клуб по спортни танци „Несебър“ отново завоюваха медали на провелия се турнир в Казанлък. В клас 11Д изключително оспорвана беше борбата между Станислав Иванов-Григория Николова и Иван Кронев и Анна-Мария Жечева. Двете двойки бяха фаворити в тази танцова група и неслучайно се качиха най-високо на почетната стълбичка. Стаси и Григория взеха златните медали, а среброто остана за Ванко и Ани.

При юношите младша възраст, клас Д, отново сребърните медали са за Клуба. Дейвид Йовчев и Марта Долгушина се класираха втори в класа си и достигнаха до финала в състезанието за „Купа България“. Двойката остана на крачка от бронза в стандартните танци. Юноши старша възраст също беше много успешна група  за децата на Несебър. Кристиан Диамандиев и Десислава Трифонова се класираха на финалите в латиноамериканските танци. Самуил Лечев и София Коларова грабнаха златото в стандарта в клас 15Б и сребро в латиното.

Двойката се качи на почетната стълбичка и в надпреварата за „Купа България“. Сами и Софи се класираха втори в стандартните и трети в латиноамериканските танци. Възпитаниците на треньорите Явор Вълчев, Никола Абрашев и Мария Андреева продължават своята подготовка за предстоящите международни турнири в София, Тирана и Каварна.

Print Friendly
FacebookСподели