ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА „УСПЕХ” НАБИРА ОБОРОТИ

| Източник: Максим МОМЧИЛОВ

Изтича първия месец от занятията  в СОУ „Любен Каравелов”-Несебър на формите за извънкласна дейност за учебната 2013/2014 г.,финансирани по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”

Те се реализират по проекта “Да направим училището привлекателно за младите хора”-училище за себеутвърждаване и подготовка за европейски хоризонти /УСПЕХ/ в няколко раздела.                                                                                                   

В раздела “Културни компетентности” те са 4: „Български национални носии”, ”Хороводец”,”Български национални традиции” и „Славееви гласове” като ръководителите им са съответно: Андиопа Цветкова,Десислава Червенкова и Пепа Запрянова.                                                                                                                                      

В раздела “Комуникативни умения за роден език” формите са 3: театрално студио “Рифлекс”,детски театър “Сцена” и студио “Училищни медии” чиито ръководители са: Петко Божилов, Пенка Ганчева и  Maксим Момчилов.                                

 В раздела “Здравословен начин на живот” формите са 2: Щахмат и Хандбал с ръководители Любчо Тодоров и Антоанета Йовчева. Соня Дамянова е ръководител на ателието “Да живеем здравословно и пазим природата” от раздела “Здравно образование”.

В раздела “Умения за самостоятелно учене и събиране на информация” формите също са 2: „Моят роден град през вековете” и „Историята на моя род”,чиито ръководители са Руска Узунова и Наталия Антонова,а Борис Цветков е ръководител на ателието по дървообработване в раздела “Предприемачество”.                                                     

 Всички форми по проекта,чийто ръководител е Тодорка Станелова-директор на СОУ „Любен Каравелов”,са обезпечени със средства по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”,съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Print Friendly
FacebookСподели