За пореден път възпитаници на СОУ „Любен Каравелов” завзеха първите места

| Източник: Мара МОМЧИЛОВА

        Ученици от СОУ ”Любен Караелов”-Несебър окупираха призовите места в клас „Оптимист” на  провелата се в акваторията на Несебърския залив регата “Общински морски клуб-Несебър,2000”.

При момчетата доминираха състезателите на „Общинския морски клуб-Несебър,2000”.В мл. възраст 6-класниците Владислав Маринов и Веселин Йовчев завършиха съответно на първо и трето място. В ст. възраст 7-класникът Димитър Вангелов се класира на първо място,Христо Жеглев (VII клас) е пети, а Симеон Цолов (VIII клас)-седми.

При момичетата-ст. възраст 7-класничката Мария Стоянова от „Яхт спорт клуб  Несебър,2009” спечели второ място.

……………………………………………………………………………………

Заслужени успехи в тенис турнири

7-класникът от СОУ”Любен Каравелов”-Несебър Мартин Станчев  регистрира изключително успешно участие в четири държавни турнира по тенис за юноши и девойки до 14 г. през последния месец.

В  проведения в София турнир „Дема” Мартин завърши първи на сингъл и втори на двойки заедно с Илиян Дробенов.Двамата, отново като двойка,спечелиха третото място и в турнира,организиран от клуб „15-40”.

В състезанието за купа „Варна” Мартин завоюва трето място,а заедно с Вениамин Нив триумфираха на върха в Пловдив в състезанието на двойки в турнира „Локо 98”.



Print Friendly
FacebookСподели