ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ОРИЗАРЕ ОТПРАЗНУВА 52-рия СИ РОЖДЕН ДЕН

| Източник: Яна Христова

 

На 30-ти април т.г. ЦДГ „Радост” в село Оризаре отпразнува 52-рия си рожден ден. Детската градина отваря врати през 1963 година и вече повече от половин век осигурява предучилищната подготовка на най-малките жители на селото. По случай рождения ден децата и екипът на детската градина зарадваха родители и гости с тържествен концерт, в който взеха участие децата от всички групи, както и състави от читалищата в Оризаре и Гюльовца.

На празника присъстваха много гости – родители, общински служители от дейност „Образование, извънучилищни и други дейности” – община Несебър, директора и учители от ОУ „Г. С. Раковски” – село Оризаре, директори на общински детски градини, бивши директори, учители и възпитаници на ЦДГ „Радост”.  Поздравителен адрес до директора, служителите и децата от ЦДГ „Радост” изпрати Кмета на община Несебър господин Николай Димитров.

Директорът на ЦДГ „Радост”, госпожа Радостина Добрева – Иванова, откри празника с тържествено слово. В своето слово госпожа Добрева разказа накратко историята на детската градина, отдавайки дължимото на всички директори и служители, допринесли за развитието на ЦДГ „Радост”.

С впечатляваща артистичност и истинска феерия от песни и танци на празничната сцена излязоха възпитаниците на детската градина, които изпълниха присъстващите с радост и празнично настроение. Освен с аплодисментите и възхищението на гостите, труда и таланта на децата беше възнаграден и с празнична торта.

Print Friendly
FacebookСподели