Декларация на Коалиция „Заедно за Община Несебър”

УВАЖАЕМИ ИЗБИРАТЕЛИ,   В последните дни на предизборната кампания упорито и преднамерено се правят опити за насаждане и манипулиране на общественото мнение. Спекулациите в тази посока са с ясни автори...
| Източник:

УВАЖАЕМИ ИЗБИРАТЕЛИ,

 

В последните дни на предизборната кампания упорито и преднамерено се правят опити за насаждане и манипулиране на общественото мнение. Спекулациите в тази посока са с ясни автори и цел, но са безпочвени и прозрачни.

Коалиция „Заедно за Община Несебър” категорично отрича тиражираните слухове за наличие на предварителна договореност или сключени споразумения за подкрепа на определена кандидатура и на политическа партия в предстоящите избори на 23 октомври 2011г.  По този повод още веднъж

Д Е К Л А Р И Р А М Е:

1. Зад нас не стоят партийни, корпоративни, лични интереси, а единствено и само интересите на жителите от Община Несебър.

2. Не са сключвани никакви споразумения, не съществуват договорки и уговорки за предварителна или последваща подкрепа на издигнатите кметски кандидатури.

3. Нашата коалиция, кандидатите ни за общински съветници и кметове водят открита, честна и толерантна кампания, без използването на различни „стимули” за активизиране на избирателите в общината.

 

Разбирането ни е, че предстоящите избори са състезание на идеи, познания и амбиция, свързани с по-доброто развитие на Община Несебър и това е нашата основна цел.

 

 

15.10.2011 г.

Print Friendly
FacebookСподели