Вождът от плаката: Народът иска социализъм

| Източник: factor.bg

 
 
 
 
 
ВМРО и НФСБ ще влязат в НС с купени гласове, предупреждава Сидеров

Според лидера на „Атака” Волен Сидеров на предстоящите избори партията му ще спечели повече гласове, защото неговите симпатизанти не признават ЕС и заради това не са участвали в евровота, но сега виждат опасността от идването на ГЕРБ на власт, подкрепени от ДПС и „с патериците ВМРО и НФСБ, които ще бъдат вкарани в парламента чрез подготвяни фалшификации и купуване на гласове”, предаде Dnes.bg.

Връщането на ГЕРБ на власт означава повишаване цената на тока, замразяване на пенсиите, повишаване на пенсионната възраст и продължаване на колониалната политика, е заявил той в Перник, цитиран от пресцентъра на партията.

Сидеров смята, че в момента има тотално разминаване между народ и управление на държавата.

„Народът иска социална политика, народът иска работа, народът иска България да има икономика и предприятия, които да произвеждат и да работят. А не само да изнасяме суровини, дървесина, руда и скрап, както сега изнасяме. Да бъдем индустриална държава, каквато бяхме. Народът иска да се възстановят някои от положителните страни при социализма, защото там имаше много добри страни. Здравната система, социалната система, работещи предприятия, участие на държавата в икономиката“, е посочил още той.

Print Friendly
FacebookСподели