Бургаският депутат Стоян Иванов напуска Волен Сидеров

news.bg © Архив Депутатът Стоян Иванов e подал заявление за напускане на парламентарната група на „Атака“.  По този начин националистите на Волен Сидеров стават 16 души, а независимите набъбват до...
| Източник: news.bg
news.bg
Стоят Иванов - Атака © Архив

Депутатът Стоян Иванов e подал заявление за напускане на парламентарната група на „Атака“.  По този начин националистите на Волен Сидеров стават 16 души, а независимите набъбват до 18.

Досега петима народни представители са напуснали „Атака“.

По традиция заявлението за напускането на групата на „Атака“ трябва да бъде прочетено в сряда в началото на пленарното заседание.

С огромно неудоволствие напускам „Атака“. Напускам, защото ставам заложник на човек, който волно или неволно реанимира Ахмед Доган, коментира пред „Фокус“ мотивите си за напускане на Волен Сидеров Стоян Иванов.

Той е внесъл заявлението си за напускане на парламентарната група на националистите днес в късния следобед.

Стоян Иванов влиза за първи път в парламента. Той е избран от родния си град Бургас. В парламента участва в комисията по култура, която трябва да напусне, така и групите за приятелство с Армения, Грузия, Казахстан и Украйна.

Последният отцепник от Волен Сидеров е внесъл законопроекти за допълнение на Закона за кредитните институции; за изменение и допълнение на Закона за задълженията и договорите; за изменение и допълнение на Закона за радиото и телевизията; за изменение и допълнение на Закона за радиото и телевизията; за изменение и допълнение на Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове и този за обявяване за нищожни актовете, с които е възстановена собственост на г-н Симеон Борисов Сакскобургготски и неговите роднини и отнемане на незаконно придобитото въз основа на тези актове имущество.

Print Friendly
FacebookСподели