Благой Филипов:Повече усмивки,скъпи учители от община Несебър !

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ГРАД НЕСЕБЪР                                                             ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС   ЧРЕЗ Директорите на училищата в община Несебър ДО Педагогическите колективи         Уважаеми учители,      От 1994 година по инициатива на ЮНЕСКО 5 октомври...
| Източник:

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ГРАД НЕСЕБЪР                                                             ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

ЧРЕЗ

Директорите

на училищата в община Несебър

ДО

Педагогическите колективи

 

      Уважаеми учители,

     От 1994 година по инициатива на ЮНЕСКО 5 октомври се чества като Международен ден на учителя.Възползвам се от повода да поздравя всеки от вас,тъй като ролята на учителя, на добрия учител в живота на всеки от нас е много важна. Могат да минат години за да разберем, че ние сме можещи и успяващи хора, заради наученото от нашите учители преди години.

    От работата на учителите зависи нашето бъдеще.Единственото време, когато нашата работа е да учим е това, когато сме в училище. От нас самите зависи колко сме научили от нашите учители, това е било наше право на избор и ние сме вземали от нашия учител толкова, колкото сме поискали.

     На всички вас, преподавателите от училищата в община Несебър, пренесли през времето любовта към знанието, пожелавам не пресъхва изворът на вдъхновението ви, независимо от превратностите и  трудностите на времето, в което живеем.     

     Необходимостта от училище и учители е била и ще бъде, така както националният ни дух има нужда от вашата подкрепа !                                                                                             

     И понеже от 1999 година 5 октомври се отбелязва и като Международен ден на усмивката,заедно с пожеланията към всеки един от вас за  здраве,лично щастие и професионални успехи,ще добавя-и повече усмивки!

Ваш :

                                                       Благой ФИЛИПОВ-

                                                       председател на Общинския съвет-

                                                       Град Несебър

 

Print Friendly
FacebookСподели