Атака казва на майка ти

    Написано от Gramofona.com       Нов вид заплаха към отцепниците депутати практикува ръководството на ПП Атака, който в кратце звучи така: Ай си кръшнал, ще те изкажем...
| Източник:

 

 

Написано от Gramofona.com

 
 
 

volen_siderovНов вид заплаха към отцепниците депутати практикува ръководството на ПП Атака, който в кратце звучи така: Ай си кръшнал, ще те изкажем на майка ти! Контролният сбор на партията дори стигна по- далече, като разпрати доноса, адресиран до майката на народния представител Калина Крумова, до регионалните медии в Бургас (родният град на Калина). В него те квалифицират дъщерята като „предател и крадец“.

Не е ясно по какъв начин ще бъдат уведомени майките на останалите депутати, напуснали парламентарната група на Атака, особено като се има предвид преклонната възраст на някои от тях. Остава отворен и въпросът дали ще бъдат включени семействата на други редови членове в епистоларната вътрешнопартийна комуникация.

Зад публичните действия прозира план за пренасяне на Сидеровите семейни отношения на слевдащо партийно ниво- депутатското. След като минаха през жената, снахата, сина, любовницата, бащата и братовчедката, ръководството реши да потърси добрата майка и като не откри такава в близкото обкръжение, явно е решило да се обърне към майките на другите. Няма още официална информация дали това е резултат от лекциите по богословие, висшето образование, което Волен Сидеров скоро завърши. В забързаното ежедневие може да сме пропуснали на научим за настъпилите промени в съвременните християнски ценности.

„Аз съм изумена колко ниско са паднали, наистина е жалка постъпка и със сигурност няма да оставя нещата така“, коментира Калина Крумова пред Gramofona.com.

Припомняме, че като основна причина за напускане групата на Атака в НС Крумова изтъкна изготвения от нея проектозакон за сурогатното майчинство, при разглеждането на който редставителите от нейната група просто не са благоволили да присъстват.

Публикуваме писмото на ПП Атака до майката на Крумова без редакторска намеса:

                                                                                      До г-жа Горанка Стефанова Крумова
                                                                                      Копие до всички регионални медии

Уважаема г-жо Крумова,

С настоящото писмо Ви уведомяваме, че дъщеря Ви е предател и крадец. С действията си Калина Крумова, най-безцеремонно, присвои държавни пари, пари от републиканския бюджет на Р България, чието предназначение, според Конституцията и Закона за политическите партии, е да подпомагат дейността на законово представените парламентарни партии. Вашата дъщеря открадна 17 000лв.,и ще го прави всеки месец, от джоба на българския данъкоплатец, за да ги ползва за лични нужди. Калина Крумова предаде идеята на ПП Атака, подигра се с българския патриотизъм и се доказа в обществото като меркантилна и подкупна личност.

Поведението на предател и завършен крадец, което демонстрира дъщеря Ви, опетнява и вашето име. Вашата професионална реализация като счетоводител и общински съветник, длъжности, които би трябвало да развиват и толерират висок морал, са проиграни от низките действия на собствената Ви дъщеря. Имаме задължението да Ви уведомим, че Калина Крумова ще отговаря пред Националната агенция по приходите, Сметната палата и прокуратурата в България за присвояване на държавни пари.

                                                                                                Контролен сбор на ПП Атака

                                                                                                                      Адриан Асенов
09.01.2012г.                                                                                                 Димитър Димов
Гр. София                                                                                                         Гален Монев

Print Friendly
FacebookСподели