Актьорите от Общински театър – Несебър направиха фурор/ВИДЕО/

| Източник: Пресцентър община Несебър

Актьорите от Общински театър – Несебър направиха фурор с премиерата на „Всяка година по същото време“


Актьори от Общинския театър – Несебър Ева Кирова и Марин Господинов направиха фурор с премиерната си постановка „Всяка година по същото време“. В ролите на Дорис и Джордж, те разсмиваха и замисляха публиката с преживяванията на героите си в оплетените им взаимоотношения, поддържани над 25 години.

Дорис и Джордж се запознават в един хотел и след това всяка година прекарват заедно по един уикенд. Те имат семейства, деца, професия, но нещо липсва във връзките им и двамата изпитват някаква емоционална недостатъчност. И постепенно, среща след среща, година след година, преодолявайки угризения и чувство за вина към близките си, те все повече се откриват един друг. Това е сюжетът, който оживя на сцената на читалище „Яна Лъскова“ вчера, прикова вниманието за повече от час, а накрая изправи публиката на крака.

„Всяка година по същото време“ направи фурор, защото имаше всички компоненти за успех: блестяща и вдъхновена актьорска игра, приятен за сетивата мултимедиен преход от една към друга сцена с неостаряващи хитове като на Ерик Клептън например, прецизна режисура, стилен декор и –безспорно, любов към сценичното изкуство. Всичко това бе оценено от публиката с искрени аплодисменти.

След финала на театралното представление Златин Чаушев от отдел „Несебър – Световно наследство“ благодари на всички, вложили сърце и душа в постановката, и поднесе кошница с цветя- комплимент от община Несебър към труда им. Цветя поднесоха от читалище „Яна Лъскова“ и граждани, уважили премиерата.

Постановката „Всяка година по същото време“ е продължение на „Догодина по същото време“ по Бърнард Слейд. Тя е дело на режисьора Димитър Еленов, а музикалното оформление и мултимедия – на Иван Динев.

Print Friendly
FacebookСподели