Георги Първанов откри кампанията на АБВ в Бургас на 10 септември

ВИДЕО:ZONABURGAS.BG Президентът Георги Първанов (2002-2012) откри предизборната кампания на коалиция „Алтернатива за българско възраждане“ в Бургас с концерт на Тони Димитрова до Часовника .“Потенциалът ни е голям. Аз съм неудовлетворен...
| Източник: Публикация по договор

ВИДЕО:ZONABURGAS.BG

Президентът Георги Първанов (2002-2012) откри предизборната кампания на коалиция „Алтернатива за българско възраждане“ в Бургас с концерт на Тони Димитрова до Часовника .“Потенциалът ни е голям. Аз съм неудовлетворен от постигнатите резултати в Бургаския регион. Няма да крия, че питая особени чувства към областта и пазя добри спомени. Искам да се реабилитираме на бургаски терен“, заяви  в морския град Първанов. Това е и причината лидерът на АБВ лично да открие кампанията на партията си за 43-то Народно събрание.

Стотици граждани и гости на Бургас дойдоха,за да се срещнат с Георги Първанов.Видях хора,с които съм бил в политиката още преди 25 години,заяви председателя на партия АБВ.Номеролози ми казаха,че в годината 2014 числото на Коалиция АБВ в бюлетината № 14 е печелившо,не скри оптимизма си Президента.

На официалния старт на предизборната кампания в Бургас на Коалиция АБВ бе  представена листата и водачът на АБВ във Втори бургаски многомандатен избирателен район – генерал Михо Михов.Това е истинския генерал,това е моят генерал,заяви Първанов.След ген.Михов в бургастата листа на АБВ  са известния бургаски спортист Андон Коджабашев,хирургат д-р Чолаков,несебърския бизнесмен Драгомир Попов и редица други личности.

 

 

 

Print Friendly
FacebookСподели